Organisation

Vi gør det komplicerede enkelt

Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os -  og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer, samarbejdsevner og innovative tænkemåde. Som leverandør til danske og europæiske industrivirksomheder kender vi alt til den spændende udviklingsproces fra de første skitser til den færdig og implementerede løsning.

Som vestjyder med base i Tarm opererer vi ud fra en enkel virksomhedsfilosofi. Nemlig at intet er umuligt, før det modsatte er bevist. Hos Orla Hansen A/S tager vi udfordringerne op - og finder en løsning sammen med dig.

Løsninger kommer ikke ud af den blå luft. Vi sørger løbende for at udvikle vores "værktøjskasse", så vi kan løse alle opgaver inden for eksempelvis robotsvejsning, pladearbejde og bearbejdning af rør. Vi opererer med vores egen udviklingsafdeling, der fremstiller prototyper - og vi varetager hele den spændende proces fra idéudvikling til prototype.

Hos Orla Hansen A/S kan vi sætte gang i produktionen med det samme. Vores produktionshaller i Tarm dækker 11.000 kvardratmeter under tag og vores lager udgør 4.200 kvadratmeter af arealet. Det betyder at vi kan fungere som eksternt lager for dig som kunde - og hvis opgaven kræver mere plads end det eksisterende, så finder vi naturligvis løsningen.

Vores medarbejdere er i lære for livet. Vi sørger for at alle medarbejdere er på forkant med ekstra uddannelse, ny teknologi og ikke mindst evnen til at finde nye løsninger i tæt samarbejde med kunden. Dermed kan vi leve op til og overgå vore kunders forventninger og krav om gennemtænkte og enkle kvalitetsløsninger.

Velkommen hos Orla Hansen A/S

FAKTA OM ORLA HANSEN A/S

  • Etableret i 1986
  • Bruger hvert år 1.500 tons stål i produktionen, hvoraf 200 tons er rustfri stål
  • Solid økonomi
  • 70 dedikerede medarbejdere
  • Certificeret efter ISO 9001, ISO 3834 og EN 1090
  • Råder over højteknologisk produktionsapperat
  • Leverandør til store virksomheder inden for landbrug og industri
  • Eksporter til hele verden